Kui kaalul on iga gramm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fitnessivõistleja Liis Org tõestas, et paljudes kodudes pidulauale jõudva makaronisalati võib valmistada tervislike komponentidega ja taljesõbralikult.
Fitnessivõistleja Liis Org tõestas, et paljudes kodudes pidulauale jõudva makaronisalati võib valmistada tervislike komponentidega ja taljesõbralikult. Foto: Marko Saarm

Jõuluajaga käivad käsikäes üüratud söömaajad rammusate piduroogadega. Kui aga vormis keha on aastatepikkune töö, ei saa lasta ahvatlustel seda luhta ajada. Sakala võttis päevaks sappa fitnessimaailmas märgi maha pannud Liis Orule.

Viljandist pärit, kuid juba aastaid Soomes elav Liis Org avas meile fitnessivõistleja köögipoole sõna otseses mõttes. Etteruttavalt öeldes ei mõjuta suuresti söömapühadeks kujunenud jõulud eesmärgile pühendunud võistleja toidulauda karva-, õigemini grammivõrragi.

Kui fitnessist saab elamisviis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles