Pagenud Võhma poliitik: raamatupidaja tegi vea ja teised ei märganud

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Võhma, nüüdse Põhja-Sakala vallavolikogu liikme Ago Vingissare sõnul ei märganud suur hulk erinevaid kogusid Võhma endise raamatupidaja tehtud viga, aga see ei muuda kehtetuks kõiki otsuseid, mida Võhma juhid veetorustiku ehitusraha leidmiseks tegid.
Endise Võhma, nüüdse Põhja-Sakala vallavolikogu liikme Ago Vingissare sõnul ei märganud suur hulk erinevaid kogusid Võhma endise raamatupidaja tehtud viga, aga see ei muuda kehtetuks kõiki otsuseid, mida Võhma juhid veetorustiku ehitusraha leidmiseks tegid. Foto: Marko Saarm

​Endise Võhma volikogu, praeguse Põhja-Sakala volikogu pikalt vaikinud liige Ago Vingissar vastas viimaks Sakala küsimustele.

Sakala proovis Vingissarelt peaaegu kuu aega saada vastuseid küsimustele, mis puudutavad Võhma linna vildakalt koostatud eelarvet ning sellest tekkinud puudujääki. Vingissar ei vastanud e-kirjale ega kõnedele. 

Kui ajakirjanik enne novembri viimasel päeval peetud volikogu istungit tema poole pöördus, vihastas Vingissar ja käskis kaamerad ära koristada. Ajakirjanik jätkas küsimist, mistõttu Vingissar kõndis minema ning tegi näo, justkui ta ei kuuleks midagi.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles