Mustlas tegutsev hambaarst pooldab hüvitise süsteemi tuliselt

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Mustlas inimesi vastu võtnud hambaarsti Meeli Tafenau (vasakul) sõnul näeb ta iga päev, et riiklikust hüvitisest on palju abi.
Eile Mustlas inimesi vastu võtnud hambaarsti Meeli Tafenau (vasakul) sõnul näeb ta iga päev, et riiklikust hüvitisest on palju abi. Foto: Marko Saarm

​Tartus, Mustlas ja Kanepis inimeste hambaid raviva osaühingu Blendent juhatuse liige Meeli Tafenau ei ole riikliku hambaravihüvitise süsteemi kriitikaga põrmugi päri ning lükkab kategooriliselt tagasi väite, justnagu saaks haigekassa kehtestatud hindadega ainult maal toime tulla ja sedagi siis, kui kvaliteedis tingida.

«Et ma olen ise Mustla tüdruk, läheb mul kohe hari punaseks, kui hakatakse maa- ja linnaarste kõrvutama. Mina olen mõlemat ja võin kinnitada, et inimese luu on igal pool ühesugune ja vajab ühtmoodi kohtlemist,» rääkis ta.

Eile oli Tafenaul taas tööpäev Mustlas, kuhu Blendent on ehitanud hambaravi pakkumiseks uue hoone. Kõik kolm seal vaheldumisi kliente vastu võtvat arsti tulevad enam kui poolesaja kilomeetri kauguselt Tartust, ametis on ka suuhügienist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles