Passilaud kolis äärelinna (1)

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uues teenindussaalis asus esimesena dokumente taotlema jõuluvana, kellel oli lubatud foto tegemiseks erandkorras prillid ette jätta.
Uues teenindussaalis asus esimesena dokumente taotlema jõuluvana, kellel oli lubatud foto tegemiseks erandkorras prillid ette jätta. Foto: Marko Saarm

​Vabaduse platsil tegutsenud politsei- ja piirivalveameti Viljandi teenindus, mis on rahvasuus rohkem tuntud passilauana, asub eilsest politseimajas aadressil Pargi tänav 1.

Kuigi kesklinnast ligi kolme kilomeetri kaugusel tööstusrajoonis paikneva politseimaja juurde käivad linnaliinibussid keskmiselt kord tunnis, võib passilaua uus asukoht teha asjatoimetused varasemast keerulisemaks, eriti neil, kes elavad väljaspool Viljandit ja kasutavad ühistransporti.

Passilaud ootab inimesi nüüd kohe maja peauksest sisenedes. Viljandi politseijaoskonna juht Künter Pedosk rääkis, et teenindussaali rajamiseks tuli majas lammutamist omajagu ette võtta, ning meenutas, et kolimisest räägiti juba kolm aastat tagasi. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles