Bändimeest tasub jõulupeole otsida juba suvel

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et jõulupeo bändi otsimist tuleb alustada juba suvel, kinnitasid kultuurimajade juhatajad nii Tänassilmast kui Karksi-Nuiast, kus läinud nädalavahetusel lõbustasid rahvast juba augustis broneeritud artistid.
Et jõulupeo bändi otsimist tuleb alustada juba suvel, kinnitasid kultuurimajade juhatajad nii Tänassilmast kui Karksi-Nuiast, kus läinud nädalavahetusel lõbustasid rahvast juba augustis broneeritud artistid. Foto: Erakogu

​Detsembris on Viljandimaal ansamblitel käed-jalad tööd täis, sest enamasti on pillimehed mihklid ka teiste ametite peale, mis tähendavad sünnipäevalauas ja jõulupeol rahva lõbustamist. 

Abja-Paluojal tegutsevas ansamblis C-duur mängiv Endel Purju, kes töötab ka muusikakoolis, rääkis, et on proovinud ikka mõistlikku joont hoida. «Üle ka ei taha teha, sest mõned küll kiitlevad, et viis või kuus mängu on järjest, aga mis mängija sa pärast viiendat mängu oled? Ma tahaks näha seda meest, kes siis veel püsti seisab,» lausus ta. 

Tööd on palju 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles