Naine tabas esimese kolmest hundist

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu kandis on viimasel ajal hunte erakordselt palju. Laupäevasel hundijahil said käe valgeks nii Triin Roostfeldt kui Margus Denisjuk. Margus Denisjukile oli see elu kolmas kütitud võsavillem.
Tarvastu kandis on viimasel ajal hunte erakordselt palju. Laupäevasel hundijahil said käe valgeks nii Triin Roostfeldt kui Margus Denisjuk. Margus Denisjukile oli see elu kolmas kütitud võsavillem. Foto: Marko Saarm

Laupäeva õhtul kuulutasid Viljandimaa jahimehed Heimtalis välja jõulurahu, aga päev algas eduka hundijahiga. Hallivatimehi kütiti Kärstna kandis Pahuveres ja esimese hundi laskis maha Triin  Roostfeldt.

Ehkki Eesti naisküttide seltsi eestvedaja, 33-aastane Triin Roostfeldt on 17 aastat jahil käinud, ei olnud ta varem hunti oma silmaga näinudki. Aga juba esimesed kaks sekundit said võsavillemile saatuslikuks.

Äärmiselt tark loom

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles