Aida jõulupuu aitab varjupaigaloomi koju

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa kasse ja koeri, kelle pildid said esimesel advendil Viljandi loomade jõulupuu külge, on detsembris endale juba uue kodu leidnud.
Osa kasse ja koeri, kelle pildid said esimesel advendil Viljandi loomade jõulupuu külge, on detsembris endale juba uue kodu leidnud. Foto: Marko Saarm

​Pärimusmuusika aida juures seisab esimesest advendist saati jõulupuu, mis on kaunistatud Viljandi kodutute loomade varjupaigas olevate kasside ja koerte piltidega. Eesti veterinaar­meditsiini üliõpilaste seltsi ettevõtmine juhib inimeste tähelepanu koduta loomadele. 

Pole teada, kas just tänu jõulupuule, aga igatahes on Viljandi kodutute loomade varjupaiga juhataja Siiri Mängli sõnul detsembrikuus loomade vastu huvi kasvanud.

Sel nädalal said uude koju kaks varjupaiga kõige vanemat asukat, nelja-aastane kass Mehis ja kuuene koer Reimond. Mõlemad olid varjupaigas olnud aasta ega kuulunud nende hulka, kes kohe adopteeritavatena silma jääksid. Mehis oli Mängli sõnul küll ilus koheva karvaga kass, aga tal oli väike tervisemure: mõlemad tagumiste käppade põlveliigesed võivad hakata tulevikus häda tegema. Koer Reimond, kes sõitis nädala algul uude koju Soome, on aga laste peale kuri ja täiskasvanuid pelgab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles