Vaidleja võitis maakonna bussiveo hanke

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu kohtab Viljandis ka ligi 15 aasta vanuseid liinibusse, siis tulevast suvest toob aktsiaselts ATKO Bussiliinid tervesse maakonda tuliuued sõidukid.
Kui praegu kohtab Viljandis ka ligi 15 aasta vanuseid liinibusse, siis tulevast suvest toob aktsiaselts ATKO Bussiliinid tervesse maakonda tuliuued sõidukid. Foto: Elmo Riig

Bussiveohanke tingimused kõigis kolmes kohtuastmes vaidlustanud aktsiaselts ATKO Bussiliinid tegi kuuest ettevõttest parima pakkumise ning osutab tulevast suvest järgmised kaheksa aastat kogu Viljandimaal ühistranspordi teenust.

Enne lepingu allkirjastamist peab aga ootama kümme päeva, mille jooksul selgub, kas mõni teine firma esitab protesti või mitte.

«Ma võin mööda panna, aga ma ei pea seda tõenäoliseks,» hindas maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase. Kindel on tema sõnul see, et 1. juulil 2018 bussid maakonnas sõidavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles