Päikesekillu perekeskus korraldab kirbuka

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laadal saab müüa ja vahetada laste kasutatud asju.
Laadal saab müüa ja vahetada laste kasutatud asju. Foto: Elmo Riig / Sakala

Päikesekillu perekeskus kutsub laupäeval kõiki huvilisi rõivaste ja lastetarvete laadale, mis peetakse keskuse taga aias.

Perekeskuse asutaja Kristel Kadaka sõnul kestab laat 14. mail kella 10—14.

«Suur suvesoe on käes, talveriided kappidesse ära pakitud ja eelmisest aastast tallele pandud kergemad rõivad välja otsitud. Kahjuks on neid asju, millest lapsed välja pole jõudnud kasvada, alati vähem kui neid, mis lootusetult väikeseks jäänud,» nentis ta.

«Praegusel raskel ajal oleks rumal viia seisma jäänud riided prügikasti või lasta koidel ära süüa,» lausus ta. «Sinu vana võib olla kellegi teise uus.»
Et pered saaksid lasterõivaid ja -tarbeid edasi müüa või vahetuseks pakkuda, kutsub Päikesekillu perekeskus neid taas osa saama kasutatud asjade laadast.

Sel korral muutub laadaplatsiks terve perekeskuse aed. Laadamelule annavad värvi Mili Meisterdaja oma meisterdamisnurgaga, Karls­son lõbusate viguritega, näomaalingud, õnneloosimäng, raskuste võistutõstmine ja laste valmistatud maiused Südame kohvikus.

Müügiplatse saab broneerida Päikesekillu perekeskuse e-postiga paikesekild@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles