Viljandimaa noored alustasid edukalt

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Roasto
Marten Roasto Foto: Elmo Riig

Läinud laupäeval peeti Võrus noorte kergejõustikusarja «TV 10 olümpiastarti» 47. hooaja esimene etapp. Traditsiooniliselt on esimene etapp kavas juba vana aasta lõpul, et sisehooaega mitte liiga kokku suruda. Kaks järgmist etappi saavad samuti teoks sisetingimustes.

Viljandimaa sportlastel läks laupäeval hästi. Suurte koolide arvestuses, milles võistleb 28 kooli, asus juhtima Kesklinna kool ning Jakobsoni kool sai endale viienda positsiooni. Väikeste koolide arvestuses, kus teeb kaasa 16 kooli, on August Kitzbergi nimeline gümnaasium esimese etapi järel 11. kohal.

Viljandimaa noored teenisid ka kaks alavõitu. Kesklinna kooli õpilane Marten Roasto võitis vanemate poiste rühmas tulemusega 3.41 teivashüppe ja Jakobsoni kooli õpilane Merili Käsper nooremate tütarlaste rühmas tulemusega 1.43 kõrgushüppe. Nooremate tütarlaste arvestuses tegi tubli 60 meetri jooksu Brit Martin Jakobsoni koolist, saades aja 9.21 ja 13. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles