Laborite erinevad tulemused muutsid kehva tee heaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu poolteist aastat tee ääres olnud silt teavitas, saigi tee valmis augusti lõpuks. Ehkki ehitajad pole seal pärast tee valmimist midagi teinud, on selle kvaliteet muutunud paari kuuga nii, et maanteeamet saab töö ehitajalt vastu võtta.
Nagu poolteist aastat tee ääres olnud silt teavitas, saigi tee valmis augusti lõpuks. Ehkki ehitajad pole seal pärast tee valmimist midagi teinud, on selle kvaliteet muutunud paari kuuga nii, et maanteeamet saab töö ehitajalt vastu võtta. Foto: Elmo Riig

​Kehv, pisut kehv, rahuldav. Sellised vastused tulid kolmest laborist, kus katsetati suvel Viljandi ja Mustla vahelisele teele laotatud asfaldisegu. Loeb viimane tulemus ja nüüd võtab maanteeamet teelõigu ehitajalt vastu.

Kuidas mõõdetavad parameetrid samast teest võetud proovide ühest laborist teise kolides järjest paremaks muutuvad, ei oska keegi seletada. Ometi tunnistavad nii ehitajad kui maanteeamet, et selliseid juhtumeid on ette tulnud varemgi.

Amet jääb napisõnaliseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles