Repliik: Õlg alla!

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Johanson
Katrin Johanson Foto: Elmo Riig / Sakala

Mis seob Kuuba demokraatia edendamist, nüüdisaegseid ehitisi, Mulgimaad, Birmat, liikumist Kodukant, kodanikuühiskonda, noori, Lähis-Ida rahuprotsessi, tuumarelvavaba maailma ideed, kohalikke algatusi, tulevikku (hmm?), arengukontseptsiooni (khm-khm!), kosmose- ja polaaruuringuid ning laste õigusi?

Õige! Need on mõned viimastel aastatel riigikogus tegutsenud toetusrühmade tegevusvaldkonnad. Unustasin lisada, et liitunud on ka saadikud, kelle südameasi on toetada NATO-t. Ja see pole veel kõik.

Kui vaadata nimetatud rühmade arvu ja eeldada, et need kõik teevad täie rauaga tööd, peaks Eesti ning tõtt-öelda kogu maailm olema küll juba õige kena paik. Liiatigi pole selline ühenduste küllus iseloomulik ainult meile. Niisama ohtralt võib kõiksugu komisjone ja sektsioone leida ka teistes riikides ja Euroopa Parlamendis. Demokraatia paratamatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles