Jäähallis saab tünnis kümmelda

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi esimehe Timo Tintsi jutu järgi ei tasu karta, et kümblustünnist tulev kuum aur hakkaks jääd sulatama. Kuuma auru saavad aga nautida kõik, kes soovivad.
Viljandi hokiklubi esimehe Timo Tintsi jutu järgi ei tasu karta, et kümblustünnist tulev kuum aur hakkaks jääd sulatama. Kuuma auru saavad aga nautida kõik, kes soovivad. Foto: Elmo Riig

​Kui jäähalli iseloomustatakse tavaliselt külma ja karge kohana, siis Viljandi jäähallis võib märgata esmapilgul kummalist kuuma auru: nimelt saavad uisutajad seal pärast väsitavat treeningut kuumas kümblustünnis lõõgastuda.

«Ega mujal maailmas ole näinud, et jäähallis oleks kümblustünn,» tõdes hokiaktivist Timo Tints.

Alguses oli plaan muretseda jäähalli saun. «Meil oli idee, et seal võiks saun olla – ägedalt sobiks iglusaun,» rääkis Tints. See idee jäi esialgu sinnapaika, sest hokimängija Mihkel Peipsi kaudu leidis iglusauna asemel jäähallis koha kümblustünn. «Osaühing Barrelstar tegi ettepaneku, et annab meile selle hooajaks kasutada ning kevadel viib ära,» rääkis Timo Tints.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles