Viljandis alustas tööd rulakool

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis rulakooli juhendav Romario Siimer on võistlenud ka Eesti suurimal ekstreemspordivõistlusel Simple Sessionil.
Viljandis rulakooli juhendav Romario Siimer on võistlenud ka Eesti suurimal ekstreemspordivõistlusel Simple Sessionil. Foto: Sander Ilvest

Detsembri algusest on Viljandis võimalik kõigil huvilistel rulatamine selgeks saada, sest Lennukitehases asuvas hallis alustas Eesti ühe parema rulataja Romario Siimeri eestvedamisel tegevust rulakool.

Esimene trenn oli selle nädala kolmapäeval ning juhendaja sõnul oli kohal kolm last ja kaks pigem mehe mõõtu õpilast. Trennid on kolmapäeviti ning järgmine rulatajate kokkusaamine leiabki aset järgmisel kolmapäeval.

«Eesmärk on tekitada Eestisse rulasõitjaid juurde ning tuua kokku ka need, kes on alaga tegelnud, aga pole leidnud motivatsiooni harjutamas käia,» rääkis Elvast pärit Romario Siimer rulakooli põhilisest ideest. «Viljandi on üks mu Eesti lemmiklinnadest ja mu vanaema elab siin,» selgitas ta, mis ajendas teda siin rulakooli avama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles