Näitleja esitleb lastehommikul raamatut

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lepp loeb lastehommikul äsja ilmunud raamatust ette valitud katkendeid.
Kadri Lepp loeb lastehommikul äsja ilmunud raamatust ette valitud katkendeid. Foto: Heigo Teder

Täna kell 12 algab Ugala teatrikohvikus lastehommik, kus Kadri Lepp esitleb lasteraamatut «Tüdruk, kellel oli saladus». Ühtlasi avatakse sel hommikul Ugala galeriis näitus, Viljandi muusikakooli õpilased annavad minikontserdi ja korraldatakse heategevuslik piparkookide müük, mille tulu annetatakse fondile «Igal lapsel oma pill». Üritus on kõigile tasuta.

Ugala teatri näitlejal Kadri Lepal on värskelt trükist ilmunud lasteraamat «Tüdruk, kellel oli saladus». Seikluslik jõululugu räägib, kuidas linna jõulupühasid veetma tulnud poisid avastavad, et nende uuel naabritüdrukul on valus saladus, millele nad üheskoos otsustavad õnneliku lahenduse leida. 

Autor loeb äsja ilmunud raamatust ette valitud katkendeid  ja juttu tuleb ka sellest, kuidas ideest sai käsikiri, kuidas käsikiri muutus raamatuks, kuidas valmisid raamatule illustratsioonid ja kuidas näitleja Kadri Lepast on ühtäkki sirgunud menukas lastekirjanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles