Mees, kellele paljud annaksid medali

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Triisa
Rein Triisa Foto: Kristi Markov

2013. aasta lõpus ehk veidi pärast seda, kui kümme aastat Viljandi abilinnapeana töötanud Rein Triisa oli valimiste ja võimuvahetuse tõttu ametist lahkunud, esitasid linnavalitsuse Laidoneri platsi äärses majas töötavad inimesed ta in corpore linna elutöö preemia kandidaadiks. See oli nende tänu ja tunnustus.

Linnavalitsuse hangete peaspetsialist Kaidi Braun pole sõnadega kitsi. «Rein on kolleegi ja pealikuna nagu lotovõit või kuldpakett. Temaga koos saad kogeda tarkust, täpsust, hoolivust, head nalja ja mõistmist,» ütleb ta. «Oma ala spetsialiste leiab ikka, kuid Rein annab oma inimlikkusega kompetentsusele väga suure lisaväärtuse. Ta on hea näide sellest, kui palju motiveerib endast parimat andma kolleeg, kes on iseenda suhtes nõudlik.»

Tundub, et nädala alguses oma 70. sünnipäeva tähistanud Triisat, kes on läinud ajalukku Eesti taasiseseisvusaja esimese Viljandi maavanemana, hindavad endised kolleegid ühtviisi kõrgelt, olenemata sellest, kui kaugesse aega jääb nende kokkupuude temaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles