Hilja Bakhoff võttis tulise aplausi saatel presidendilt vastu tänukirja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa tänas ja tunnustas Viljandimaa spordiveterani Hilja Bakhoffi.
Eesti olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa tänas ja tunnustas Viljandimaa spordiveterani Hilja Bakhoffi. Foto: Raigo Pajula

Eesti olümpiakomitee korraldas teisipäeval Tallinnas Hiltoni hotelli konverentsikeskuses tänuvastuvõtu sportlastele, kes võitsid 2017. aasta teisel poolaastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid. Viljandimaalt olid sellele kutsutud neljakordne maailmameister, kergejõustiklane Hilja Bakhoff ning maailmameistrivõistluste pronksmedalistid, sõudjad Kaspar Taimsoo ja Kaur Kuslap. 

Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa tänas ja õnnitles tiitlivõistluste medalivõiduni jõudnud sportlasi ning nende treenereid ja abistajaid.

«Lõppev spordiaasta on olnud silmapaistev ja eriline. Läbi aegade rekordiline medalisaak rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt peegeldab eestimaalaste spordilembust ja Eesti sportlaste võimet konkureerida maailma absoluutses tippkonkurentsis. Meie tänu kuulub kõigile, kelle ühise pingutuse ja pühendumuse tulemusel medalivõiduni on jõutud. Võime uhkusega pidada end spordirahvaks,» lausus ta oma tervituskõnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles