Spordirahvas valib aasta tublimaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa viimast aastat on Viljandimaa aasta parimaks meessportlaseks valitud Kaspar Taimsoo, tänavu maailmameistrivõistlustel teenitud pronksmedalist on kahtlemata selle tunnustuse väga väärikas kandidaat.
Kaheksa viimast aastat on Viljandimaa aasta parimaks meessportlaseks valitud Kaspar Taimsoo, tänavu maailmameistrivõistlustel teenitud pronksmedalist on kahtlemata selle tunnustuse väga väärikas kandidaat. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa spordiliit kutsub spordiklubisid ja -ühendusi 10. detsembrini esitama lõppeva aasta maakonna parimate sportlaste kandidaate. 

Parimad valib esitatud kandidaatide seast spordiliidu juhatus, kes koguneb selle tarvis 11. detsembril. Valitakse parim mees-, nais- ja noorsportlane ning edukaim võistkond.

Kandidaate saavad esitada kõik Viljandimaa spordiklubid ja -ühendused, kes on kantud Eesti spordiregistrisse ja kel ei ole seal statistilisi võlgnevusi. Taotluste esitamiseks vajalik vorm on spordiliidu kodulehel ning sealsamas saab tutvuda valikukriteeriumide ja statuudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles