Ugalas esitletakse Kadri Lepa võiduraamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lepp on sündinud ja kasvanud ning koolis ja ülikoolis käinud Tallinnas. Viljandis on ta elanud üle kümne aasta. Tema teine raamat on esimese mõtteline järg.
Kadri Lepp on sündinud ja kasvanud ning koolis ja ülikoolis käinud Tallinnas. Viljandis on ta elanud üle kümne aasta. Tema teine raamat on esimese mõtteline järg. Foto: Elmo Riig

Debüütraamatuga «Poiss, kes tahtis põgeneda» pälvis Ugala näitleja Kadri Lepp 2015. aastal lastejutuvõistlusel «Minu esimene raamat» teise koha. Tänavusele võistlusele esitas ta oma teise raamatu «Tüdruk, kellel oli saladus» ja pälvis esikoha.

Nüüd on raamat värskelt trükist tulnud ja laupäeval, 9. detsembril kell 12 Ugala kohvikus algaval lastehommikul seda ka esitletakse. Seikluslik jõululugu räägib sellest, kuidas linna jõulupühasid veetma tulnud poisid avastavad, et nende uuel naabritüdrukul on üks valus saladus, millele nad üheskoos otsustavad õnneliku lahenduse leida. Kadri Lepa lastelugu valiti tänavusel Eesti lastekirjanduse keskuse, kirjastuse Tänapäev ja ajakirja Täheke võistlusel «Minu esimene raamat» võidutööks.

«Uues raamatus on samuti päris palju isiklikku ja inimestele, kes mind paremini tunnevad, tuleb seal päris palju tuttavat ette. Ehk olen isegi enese teadmata kirjutanud sinna sisse märgilisi asju oma elust,» rääkis autor. «Ma tahan kirjutada teemast, mis on mulle väga oluline ja väga puudutab. Aga et see puudutus jõuaks ka lapseni, tuleb seda teha seikluslikul viisil.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles