Käsitöölisi sooviks messile tulla suisa kahe Sakala keskuse jagu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22. korda teoks saavale Viljandi käsitöömessile jaguks müüjaid suisa kahe Sakala keskuse jagu ning ostjaidki on seal alati olnud kohe esimestest minutitest saati.
22. korda teoks saavale Viljandi käsitöömessile jaguks müüjaid suisa kahe Sakala keskuse jagu ning ostjaidki on seal alati olnud kohe esimestest minutitest saati. Foto: Elmo Riig

Homme algab Viljandi käsitöömess, mida siin kandis peetakse juba 22. korda. Messikorraldaja Leida Mägi maakonna rahvakunstiühingust märkis, et aastatega on kaubavalik hulga mitmekesisemaks muutunud ja viimasel ajal on väga populaarsed olnud käsitööehted. 

Et üha enam inimeste huvi köitvate käsitööehete kõrval hoida ruumi ka traditsioonilisele käsitööle, näiteks kinnastele ja sokkidele, on korraldajal tulnud isegi mõnele ehtetegijale ära öelda. «Aga ei ole midagi, kõike muud tehakse ka väga hästi. Tuleb noori inimesi peale ja kohe vaatad nende töid, et nii kvaliteetsed,» lausus ta ja lisas, et talle endale meeldivad väikese vimkaga asjad. «Et on kohe näha, et käsitöö.» 

Igal korral kohal 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles