Entusiastid avasid publikule minimaailma

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Mudellennukite ja teiste pisisõidukite huvilised said neid nädalavahetusel Viljandi lennuväljal lähemalt kaeda ning ehk isegi käega katsuda.

«Minimaailma» eestvedaja, samanimelise mittetulundusühingu juhatuse liige Toomas Simon ütles, et jäi korraldajana tulemusega rahule. Ilus ilm soosis ettevõtmist ja meelitas kohale pealtvaatajaid.

«Minu arvates läks väga hästi,» kinnitas ta. «Publikut me küll kokku ei lugenud, aga polnud julgenud lootagi, et huvilisi tuleb nii palju. Üritus oli ju Viljandist viie kilomeetri kaugusel.»

Laupäeval ja pühapäeval tõusid Päri lähedal asuval lennuväljal õhku minimõõdus lennukid ja helikopterid ning sõitsid autod. Pisut eemal karjääris kündis pisilaineid mõni väike laevgi. Hoones ülesseatud raudteel sõitsid rongid ja esitleti stendimudeleid.

Simon ütles, et oma hobi demonstreeris värskes õhus umbes viisteist osalejat ja teist sama palju näitas katuse all stendimudeleid ehk sõidukite pisikesi seisvaid, kuid see-eest võimalikult originaalilähedasi koopiaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles