Naisi loopiv igavene rebane

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi Kants on Vabajala ridades tantsu vihtunud juba kuus aastat. Tema praegune partner on trupi juhendaja Vaike Rajaste tütar Liina Mägi.
Kalvi Kants on Vabajala ridades tantsu vihtunud juba kuus aastat. Tema praegune partner on trupi juhendaja Vaike Rajaste tütar Liina Mägi. Foto: Karmen Kärg

​Pole vahet, kas peate lapse sünnipäeva, arendate alluvate koostööoskust meeskonnatreeninguga või korraldate suurklientidele maitsekat galaüritust. Kalvi Kants on kohal ja võimleb endal kas või särgi märjaks, et kõik laitmatult sujuks. Kõige rohkem meeldibki talle üritusekorralduse telgitagune, aga päris sageli tõmbab ta endale põlvikud jalga ja astub tantsurühma Vabajalg ridades ise püünele.

Kalvi Kants on pärit Raplamaalt Valtust. «See on paik, kust tuleb punane peet, seega teab Valtut iga korralik üliõpilane,» lausub ta muiates ning ütleb, et juba tema lapsepõlv oli kultuurne. «Ema oli Valtu seltsimaja juhataja. Nüüd on ta juba viis aastat pensionil, aga teeb asju vabatahtlikult edasi.»

Pärast Valtu põhikooli lõpetamist suundus Kants õppima Rapla Vesiroosi gümnaasiumi. «Sellest perioodist on mul mälus must auk. Ei, ma ei joonud ega pööranud punkariks. Olin lihtsalt seina ääres, ei julgenud kellegagi suhelda,» meenutab nüüdne meelelahutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles