Festival kuulutab välja tunnuskujunduskonkurssi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival.
Viljandi pärimusmuusika festival. Foto: Kris Süld

26. Viljandi pärimusmuusika festival ootab ka sel aastal tunnusnäo loojat. Kõiki andekaid kujundajaid, kunstnikke ja disainereid kutsutakse osalema festivali tunnuskujunduse konkursil. Võistlusele on teretulnud tööd, mis kajastaksid tänavuse peo teemat «Sajaga!».

Võistluse viimane päev on 14. jaanuar. Võidufondiks on 1000 eurot. Konkursi võitjale jääb soovi korral õigus olla Viljandi pärimusmuusika festivali ametlik disainer. Üks Balti- ja Põhjamaade suuremaid pärimusmuusika festivale pakub talendikale kujundajale võimalust luua erinevaid reklaamikandjaid, alates koduleheküljest lõpetades Folgilehega.

Konkursil osalejatel tuleb kujundada A2 formaadis plakat, millel on kirjas festivali nimi, toimumise aeg, ametlik sümboolika ja veebiaadress. Plakati saab esitada digitaalselt meiliaadressile tunnuskujundus@folk.ee, saata posti teel või tuua Viljandi pärimusmuusika aida infoletti.  Žüriini jõuavad teosed anonüümselt. Parima kujunduse valib välja festivali korraldusmeeskond.

26. Viljandi pärimusmuusika festival peetakse 26.–29. juulini. Tänavuse festivali teema «Sajaga!» on inspireeritud Eesti Vabariigi sajandast sünnipäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles