Lasteparki loodetakse kahte linnakut ja tänavapoolset aeda (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvahääletusel võidukad 272 häält kogunud Lastepargi korrastamise ettepaneku taga seisvad inimesed on kindlad, et kaasava eelarve 30 000 euroga saab selle koha uuestisünnile tubli tõuke anda.
Rahvahääletusel võidukad 272 häält kogunud Lastepargi korrastamise ettepaneku taga seisvad inimesed on kindlad, et kaasava eelarve 30 000 euroga saab selle koha uuestisünnile tubli tõuke anda. Foto: Marko Saarm

​Viljandi kaasava eelarve võitnud ettepaneku esitaja sõnul peaks 30 000 euro eest saama Lasteparki kaks ronimislinnakut ning vähemalt ühte külge piirdeaia. Linnapea sõnul alles selgub, mis etteantud summa sisse mahub.

Nii Lastepargi ajakohastamise idee taga olevad inimesed kui linnavalitsus on tõdenud, et kaasava eelarve raha eest saab renoveerimise käima lükata, aga mitte seda lõpuni viia. Ettepaneku kirjeldusest võib lugeda, et pargis tuleb välja vahetada kulunud atraktsioonid ning asendada need vähemalt kahe uuega. Et Lastepark asub suure tänava ääres, võiks turvalisuse tagamiseks mänguala ümbritseda aed.

Annab tõuke

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles