Palav päev nailonkleidis avas loodussäästlike ökorõivaste maailma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üha enam on inimesi, kes peavad oluliseks, et kemikaalid läbi naha nende organismi ei satuks, ning soetavad endale loodussäästlikult ja õiglaselt toodetud ökorõivaid.
Üha enam on inimesi, kes peavad oluliseks, et kemikaalid läbi naha nende organismi ei satuks, ning soetavad endale loodussäästlikult ja õiglaselt toodetud ökorõivaid. Foto: Tuulike Kivestu

Kui mahetoidu kohta teame juba päris palju, siis terviseteadlikkuses samm edasi on riided, mis ei koorma keha kahjulike kemikaalidega.

«Oluline on kehasõbralikkus,» tähendas moedisainer Reet Aus, kes on endale südameasjaks võtnud moemaailma eetilisemaks muutmise.

Trendikuse kõrval terviseteadlikkust ja loodussäästlikkust mõõdupuuks pidavate LAV Organic Lifestyle`i kaupluste tegevjuhi Kristi Hõrraku kinnitusel on just kehasõbralikkus üks kolmest põhjusest, miks inimesed orgaanilisest materjalist rõivaid ostavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles