Kuidas leida mustmiljonite võõraste seast üles üks ja õige

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol ei ole Egle ja Maria. Oma nägude ja õigete nimedega pole nad veel valmis avalikkuse ette tulema. Ükskõiksust võivad nad mõista, vaenulikkust aga mitte. Paraku kohtab seda viimast kahetsusväärselt sageli.
Fotol ei ole Egle ja Maria. Oma nägude ja õigete nimedega pole nad veel valmis avalikkuse ette tulema. Ükskõiksust võivad nad mõista, vaenulikkust aga mitte. Paraku kohtab seda viimast kahetsusväärselt sageli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Oma ala tunnustatud spetsialist, kolmekümnendates aastates Egle jätab peagi maha kodumaa Eesti, paljutõotava karjääri ja kõik muu ning kolib koos samast soost kaaslasega Hispaaniasse.

Seda sammu võib võrrelda tundmatus kohas vettehüppamisega, kuid oma valikut Egle ei kahetse. Moskvas elava kunstniku Mariaga kohtus ta juhuse tahtel. See on olnud algusest peale ilus ja kummaline lugu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles