Noored pildusid koolidevahelisel mõõduvõtul isuga palli

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa suurte koolide rahvastepalliturniiril teenis nii poiste kui tütarlaste arvestuses esikoha Kesklinna kooli esindus.
Viljandimaa suurte koolide rahvastepalliturniiril teenis nii poiste kui tütarlaste arvestuses esikoha Kesklinna kooli esindus. Foto: Margit Kurvits

​Viljandimaa väikeste koolide esimese kuni viienda klassi rahvastepallivõistlusel tegi tütarlaste arvestuses kaasa seitse maapõhikooli, kes alustasid mänge kahes alagrupis. Alagruppide paremusjärjestuse alusel jätkati superfinaalis ehk mõlema grupi kolm edukamat võistkonda pidasid turniiri, võttes omavahelised alagruppide mängud kaasa.

Superfinaali tabelisse kogusid võrdselt üheksa punkti Paistu ja Holstre kool. Võitja selgitamisel läks arvesse nende omavaheline mäng, mille võitis Holstre. Samas kaotas Holstre Halliste esindusele, kes saavutas lõpuks viienda koha. Seega pälvis nelja võidu ja ühe kaotusega esikoha Holstre kooli esindus.

Võitnud võistkonnas mängisid Juliana Becker, Berit Kald, Laura-Liis Kask, Mirtel Lensin, Janell Jatsõšõn, Reena Reidla ja Annaliisa Aas. Võistkonna esindaja on Ain Veebel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles