Bussifirma asendas logiseva radiaatori papitükiga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüd ja enne. Vasakpoolsel fotol on bussijuhi kaitseks pandud papp, varem oli seal traadiga kinnitatud lisasoojendi.
Nüüd ja enne. Vasakpoolsel fotol on bussijuhi kaitseks pandud papp, varem oli seal traadiga kinnitatud lisasoojendi. Foto: Viljandi maavalitsus

Bussifirma Atko Grupp vastas maavalitsuse ettekirjutusele kinnitada ühes linnaliinibussis korralikult ja sõitjatele ohutult traadiga pandud lisaradiaator nii, et vahetas bussijuhile sooja andva kütteseadme papitükiga.

„See on täiesti viisakalt pandud ja mingit probleemi ei tohiks see papp küll tekitada,” leidis Atko Grupi Viljandimaa osakonna juhataja Tõnu Naar. Papp on tema seletusel selleks, et bussiuksest tulev külm õhk ei pääseks kohe bussijuhi jalgade kallale.

Teibiga kinnitatud papitükk on pandud lisasoojendi asemele, mille suhtes maavalitsus paar kuud tagasi bussifirmale pretensiooni esitas. Nimelt panid bussifirma remondimehed ühte hiljuti Viljandisse toodud liinibussi juhile sooja andma lisaradiaatori, aga see kinnitati maavalitsuses bussifirmale järelevalvet tegevate ametnike hinnangul sobimatul viisil. Pärast kirjavahetust lubas Atko Grupp radiaatoriga tekkinud mure lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles