Müügile tulid pärimusmuusika festivali sooduspassid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festival.
Viljandi pärimusmuusika festival. Foto: Kris Süld

Reedest saab soodsalt soetada 26. Viljandi pärimusmuusika festivalile passe.

1. detsembrist on soodushinnaga müügil festivali- ja päevapassid. Häid pakkumisi lisandub 11. detsembril, kui Viljandi pärimusmuusika festivali suurtoetaja Telia kingib oma klientidele võimaluse osta sõbrahinnaga passe.  Hea hinnaga pääsmeid on piiratud koguses.

Festivali projektijuht Anu Rannu sõnul on festivali passe müügil vaid teatud koguses. Kõige suuremale fännile on soodushinnaks 65 eurot, nende lõppemisel on festivalipassi tavahind juba 85 eurot.

Soodsad festivali- ja päevapassid on saadaval kõikides Piletilevi müügikohtades üle Eesti. Täpsem info www.folk.ee/festival2018. Suure südamega pärimushuvilised, kel on soov rohkem festivalisse panustada, saavad soovi korral juba praegu toetajapassi osta. Nooremale publikule, kes õpib ja kel vanust 13–26 eluaastat, on mõeldud noortepass, mille hind on 42 eurot ning see hind ei muutu. Kuni 12-aastastele lastele on pärimusmuusika festivalile sissepääs tasuta.

26. Viljandi pärimusmuusika festival toimub 26.–29. juulini. Möödunud suvel peeti särtsaka pärimuspeoga maha festivali 25 aasta juubel. Tänavu on keskpunktis noored ja millega pärimusmuusika festival sel korral üllatab, selgub peagi. Viljandi pärimusmuusika festivali pika ajaloo jooksul on inimeste muusikamaitset avardanud üle tuhande esineja nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka sellistest eksootilistest paikadest nagu Alaska, Niger, Senegal, Lõuna-Korea, Mauritaania ja Afganistan. Väikesest rahvamuusikapeost on kasvanud kohtumispaik ligi 25 000 muusikaaustajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles