Noored tutvuvad ametitega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maikuus on noortel võimalus osaleda põnevatel ühiskülastustel, mis tutvustavad erisuguseid elukutseid.

Neid korraldab Viljandimaa noortekeskus Euroopa sotsiaalfondi programmi «Noorsootöö kvaliteedi arendamine» abiga.

16. mail kell 13 on plaanis minna külla osaühingule Sakala Teed ja tutvuda tee-ehituse erialaga. Muu hulgas käiakse päris tee-ehitusel. Osaleda saab kuni kaheksa noort.

17. mail sõidetakse kella 13.30-ks Pajumäe tallu. Seal saab jälgida, kuidas valmivad Eesti parimaks toiduaineks pärjatud piimatooted, neid mekkida ja talueluga lähemalt tutvuda. Oodatud on kaheksa noort.

23. või 24. mail kell 13 (täpne kuupäev selgub uue nädal algul — toimetus) käiakse aktsiaseltsis Dold, kus pakutakse võimalust tutvuda logistiku ametiga.

26. mail uudistatakse Tallinna merekooli ja piirivalvelaeva. Kuigi kohad on juba täis, tasub huvilistel siiski oma soovist märku anda, sest kui keegi loobub, saab mõni teine rühmaga liituda.

Neil, kes tahavad väljasõitudel osaleda, palutakse võtta ühendust Viljandimaa noortekeskuse karjääriinfo spetsialisti Maarja Sageniga e-postiaadressil maarja@vanker.ee. Kirjas tuleb täpsustada, kuhu soovitakse sõita, ja kindlasti lisada oma kontaktandmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles