Suurima palga maksja tuleb metsast

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäeva reastatud Eesti paremate palgamaksjate edetabeli järgi teenivad töötajad osaühingus AP Metsatööd keskmiselt 2343-eurost brutopalka. Võrdluseks võib tuua Viljandi keskmise brutotasu, mis on 1024 eurot.
Äripäeva reastatud Eesti paremate palgamaksjate edetabeli järgi teenivad töötajad osaühingus AP Metsatööd keskmiselt 2343-eurost brutopalka. Võrdluseks võib tuua Viljandi keskmise brutotasu, mis on 1024 eurot. Foto: Toomas Huik / Postimees / montaaž

Hiljuti avalikustas Äripäev Eesti paremad palgamaksjad ning poole tuhande ülesrivistatud ettevõtte seast võis leida Viljandis tegutseva metsafirma A&P Mets tütarettevõtte AP Metsatööd, kes asetseb keskmise 2343-eurose kuupalgaga 235. positsioonil.

Viljandi keskmine brutokuupalk on statistikaameti värskeima uuringu järgi tänavu kolmandas kvartalis 1024 eurot ja eelmise aasta kolmandas kvartalis oli see 974 eurot. Uuringu kohaselt on Eesti keskmine brutotasu eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 7,4 protsendi võrra kasvanud.

«Üle oma varju hüpata ei saa. Palgakasv võib tulla ainult tootlikkuse tõusu pealt,» sõnas 25 töötajale teenistust pakkuva osaühingu AP Metsatööd juhataja Magnus Pukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles