Kehv tee ajendas kohalikke elanikke allkirju koguma (2)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasara ja Väluste vahelisel teel seistes näitas talupidaja ja Viljandi vallavolikogu liige Väino Viidebaum lehti allkirjadega, millega üle saja inimese kinnitas teeremondi vajadust.  Maanteeamet lubab ilmaolude paranedes tee siledamaks lükata.
Vasara ja Väluste vahelisel teel seistes näitas talupidaja ja Viljandi vallavolikogu liige Väino Viidebaum lehti allkirjadega, millega üle saja inimese kinnitas teeremondi vajadust. Maanteeamet lubab ilmaolude paranedes tee siledamaks lükata. Foto: Marko Saarm

​Vasara ja Väluste vahel kulgev üheksa kilomeetri pikkune kruusatee kipub lagunema, mistõttu kogusid kohalikud elanikud selle parandamise nimel allkirju, lootes kohaliku võimu ja maanteeameti abile.

«Suvel kuivaga tolmab tee suurte masinate järel kõvasti, nii et teised ei näe sõitagi, aga märjal ajal muutub auklikuks,» lausus selle tee ääres elav Juta Lehemets. «Teepinna siledamaks lükkamisest kauaks abi ei ole, sest sõidetavus on suur. Kuigi maantee­ameti jaoks vist sõidetakse seal liiga vähe.»

Nagu ta märkis, on Viljandist Mustlani viivat riigiteed jupikaupa kõvakatte alla pandud, aga üheksa kilomeetrit Vasara ja Väluste vahel on endiselt kruusatee. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles