Keskmist kuupalka maksvate Õunte vastu on suur huvi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda, kas eestlaste seas on populaarsem iPhone X või iPhone 8 (pildil), on keeruline välja selgitada, sest nagu öeldi Elisast, jõudis X müügiletile alles novembris ning praegu ostavad seda need, kes ootasid just esimest müügihetke.
Seda, kas eestlaste seas on populaarsem iPhone X või iPhone 8 (pildil), on keeruline välja selgitada, sest nagu öeldi Elisast, jõudis X müügiletile alles novembris ning praegu ostavad seda need, kes ootasid just esimest müügihetke. Foto: Erik Prozes

Septembris välja tulnud iPhone X on Eesti telekommunikatsiooniettevõtete e-poodides kalleim mobiiltelefon ning sellest ei jää maha ka samal ajal maailmale tutvustatud iPhone 8 variandid. Hinnast hoolimata on inimeste huvi nende Apple’i toodete vastu suur. 

«Näiteks eelmüügi kogused müüdi e-poes läbi mõne minutiga,» lausus Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf. Ta rääkis, et nõudlus on mõlema uue telefoni vastu suur ja iPhone 8 jõudis oktoobris selle firma müügikanalites kümne müüduima telefoni seas viiendale kohale ning tulevikus võib sinna oodata ka X-i.

Kaubaks läks 14 iPhone X-i 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles