Jänespüks koer peletas lambad tiiki

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kepsutasid perekond Aaviku lambad karjamaal ja jooksid kohe ligi, kui perenaine Maarja Aavik neile suupoolist pakkus. Nädalavahetusel oli villakandjaid kimbutanud soovimatu külaline. Taamal paistab tiik, kuhu mõni lammas tolle eest pages.
Eile kepsutasid perekond Aaviku lambad karjamaal ja jooksid kohe ligi, kui perenaine Maarja Aavik neile suupoolist pakkus. Nädalavahetusel oli villakandjaid kimbutanud soovimatu külaline. Taamal paistab tiik, kuhu mõni lammas tolle eest pages. Foto: Elmo Riig

Isegi põlvekõrgune hulkuv koer võib korraliku tara taga olevatele kariloomadele eluohtlikuks muutuda. Seda ilmestab värske juhtum Tääksi kandist, kus läinud nädalavahetusel sai hukka kaks lammast.

​Loomade perenaine Maarja Aavik rääkis oma loo Sakalale mõttega, et sellest saaks õpetlik näide. Ta märkis, et viimasel ajal on omapäi ringi rändavatest penidest tekkinud pahandused pakkunud kõneainet.

Aed ei aidanud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles