Kahtlustuse järgi võtsid kaks Viljandiga seotud meest Eksekolt poolteist miljonit eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Soorm ja Mati Tuvi jõudsid soomlastele kuuluva kontserni HKScan tippjuhtkonda Ekseko kaudu. Mõlemad mehed on aastaid elanud Viljandis.
Teet Soorm ja Mati Tuvi jõudsid soomlastele kuuluva kontserni HKScan tippjuhtkonda Ekseko kaudu. Mõlemad mehed on aastaid elanud Viljandis. Foto: Sander Ilvest / Postimees

​Politsei pidas eile kinni Teet Soormi ja Mati Tuvi, kes aasta tagasi Ekseko ja selle emafirma HKScan Baltikumi juhtkonnast vallandati, ning kahtlustab neid poolteise miljoni euro omastamises ja rahapesus.

Keskkriminaalpolitseil ja prokuratuuril on alust kahtlustada endist HKScan Baltikumi juhatuse esimeest Teet Soormi ning sama ettevõtte juhatusse kuulunud ja samal ajal Eksekot juhtinud Mati Tuvi suures ulatuses omastamises ja rahapesus. Lisaks peeti sama kriminaalmenetluse käigus kinni veel üks inimene, keda on alust kahtlustada kuritegudele kaasaaitamises.

Süüdistus nii rahapesus kui omastamises

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles