Viljandi abilinnapea vahetas nime

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Kivistik oma tulevase abikaasa Marekiga Gedviliga Viljandi linnapeaks kandideerijate debatil. Janika Gedvil leidis, et nüüd, pärast valimisi on aega ka uus nimi tuntuks teha.
Janika Kivistik oma tulevase abikaasa Marekiga Gedviliga Viljandi linnapeaks kandideerijate debatil. Janika Gedvil leidis, et nüüd, pärast valimisi on aega ka uus nimi tuntuks teha. Foto: Elmo Riig

​Abilinnapea, keda tunti seni Janika Kivistikuna, kannab 19. novembrist nime Janika Gedvil, sest sõudis sel päeval abieluranda Marek Gedviliga.

Et pulmapidu peeti väikses pereringis, kus olid lapsed ja vanemad, tuli nimemuutmine abilinnapea sõnul üllatusena ka allüksuste juhtidele ning teistele, kellega ta töö tõttu suhtleb. «Saatsin neile kirjad ja nad vaatasid, et rämpspost, aga said ikka pidama ega visanud neid prügikasti,» rääkis uut nime kandev abilinnapea sekelduste kohta, mis muudatusega on kaasnenud. Kolleegid siiski teadsid tema sõnul abiellumisest. 

Janika Gedvil tunnistas, et kuna aega on nii vähe möödas, pole ta uue nimega veel ise ka päris harjunud ja kirjutas ükspäev vale allkirja. «Aga eks ma harjuta,» lisas ta. Nimevahetusega kaasneb palju asjaajamist – näiteks eile võttis abilinnapea ette käigu panka, et palgapäeval palka saada. Pass on juba vahetatud, aga ID-kaart veel mitte.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles