Eve stuudio kutsub sõbrad sünnipäevale

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Noormets on veendunud, et tantsu kaudu on võimalik aidata noortel areneda nii suhtlemises kui maailma tunnetamises. Tantsuga tegelemine aitab elus hakkama saada ja otsuseid vastu võtta.
Eve Noormets on veendunud, et tantsu kaudu on võimalik aidata noortel areneda nii suhtlemises kui maailma tunnetamises. Tantsuga tegelemine aitab elus hakkama saada ja otsuseid vastu võtta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu sügisel oma 30. hooaega alustanud Eve stuudio korraldab laupäeval Ugalas suure tantsukontserdi, kus laval näitab oma oskusi 130 tantsijat.

Stuudio on kontserdile kutsunud sõpru üle Eesti: Haapsalust, Tartust, Pärnust, Viljandist, Valgast ja Tallinnast. Lavale lähevad T-stuudio, teatristuudio Lendav Lehm, Just Tantsukool, Jakobsoni kooli balletistuudio, Janne Ristimetsa tantsustuudio ja paljud teised. Publiku ees on tantsu- ja teatristuudiote endi väljavalitud parimad palad.

«Külalisi kutsudes vaatasin ringi sellise pilguga, et kes kolleegidest ja õpilastest on mulle elamusi pakkunud, ning palusin nad Viljandisse oma tantse näitama,» rääkis Eve stuudio juht ja asutaja Eve Noormets. «Eesti paremikku nii lihtsalt kohapeal ei näe. Kellel on tantsuhuvi, saab nüüd näha head laste ja noorte tantsu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles