Abja-Paluojalt ostetud lotopilet tõi mitu miljonit

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poemüüjast fortuuna Olga Lazorko ning kaks ja pool miljonit krooni paberile seadnud lotomasin.
Poemüüjast fortuuna Olga Lazorko ning kaks ja pool miljonit krooni paberile seadnud lotomasin. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile õhtul loositi Viking Lotto Eesti peavõiduna välja 2 536 120 krooni ning see langes piletile, mis oli ostetud Abja-Paluojalt.


Eile päeval helistas Eesti Lotosse mees, kes lotofirma nõuniku Evi Kitse sõnul teatas, et on pileti ostja sugulane ning too on juhtunust liiga ärevil, et sellest ise teada anda. Seda, kus võitja elab, helistaja ei öelnud. Võidust saadi teada interneti teel numbreid kontrollides.



5 + 1 õnnenumbrit


Õnnepilet osteti Abja-Paluoja Konsumi kauplusest eelmisel laupäeval, 18. oktoobril kell 11.44. Tegu on sada krooni maks­ma läinud kümne mänguvälja piletiga, mille kõik väljad valis lotomasin.



Nagu Evi Kits ütles, jäid üheksa esimest mänguvälja ilma ka kõige pisemast võidust, kuid see-eest pakkus kümnes väli täistabamuse.


Võidu tõid kuus põhinumbrit 6, 11, 14, 19, 26 ja 30 ning lisanumber 15. Teine loositud lisanumber oli 42.



Abja-Paluojalt ostetud lotopileti omanik on Eesti 79. lotomiljonär. Siia ei ole arvestatud üht enam kui 1,6 miljoni krooni suurust võitu, mille toonud pilet osteti tänavu veebruaris Tartust ja omanik võidule järele ei tulnudki.



Müüjagi rõõmustab


Kits lisas, et nimetatud 79 lotovõidu seas platseerub Abja-Paluoja õnnepilet 14. kohale, aga samas on see Viking Lotto kõige suurem Eesti kohalik jackpot.



Mitu miljonit krooni väärt lotopileti masinast välja võlunud Konsumi müüja Olga Lazorko ütles eile, et tal on võitja üle hea meel ning ta on isegi veidi ärevil.



Lazorko ei mäleta täpselt inimest, kes miljonipileti ostis. Tema sõnul osteti tol päeval poest mitukümmend piletit enam kui tuhande krooni eest.



«Kohalikud tavaliselt väga kalleid lotopileteid ei osta, aga aeg-ajalt seda ikka juhtub,» lausus ta. «Enamasti teevad sellise ostu mehed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles