Kuidas Ott Kiivikas Viljandi ööklubis esimese elukaaslasega tutvus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Jurassic oli 1990. aastate teisel poolel tuntud üle kogu Eesti.
Ööklubi Jurassic oli 1990. aastate teisel poolel tuntud üle kogu Eesti. Foto: Endel Veliste

Too talv oli väga külm ja lumine. Ma olin 18aastane ja selleks ajaks, kui sõpradega Viljandi ööklubisse Jurassic Park aastavahetust tähistama jõudsime, olime juba korraliku põhja alla võtnud.

Astusime jõulukulinatest ja pidusest rahvast pungil baari uksest trügides, togides ja naerdes sisse. Lasin pilgul üle ruumi liuelda ja silma jäi baarileti ees istuv suure tumeda lokkis juuksepahmakaga tüdruk. Ta istus minu poole seljaga, aga olin juba märganud tema veetlevat profiili. Ajasin õlad demonstratiivselt laiali, astusin ligemale ja veel enne, kui baaridaamilt joogi tellisin, tegin ennast tuttavaks. «Tere! Mina olen Ott. Olen 25aastane ja õpin Tallinnas kehakultuuri. Tahaksin sinuga tuttavaks saada.»

Mul polnud naistega küll kuigi palju kogemusi, aga oletasin, et reaalsuse ilustamine aitab paremini ja kiiremini sihile jõuda. Ta pööras minu poole oma ilusa näo ja ma uppusin sealsamas tema pruunidesse silmadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles