Vallavanema ametist lahkuv Ene Saar hakkab abivallavanemaks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Alar Karu pani kokku oma meeskonna, kellega hakkab valda juhtima. Ene Saar, kellele määratakse järgmise nädala vallavolikogu istungil vallavanemaametist lahkumise hüvitis 12 kuupalga ulatuses, jätkab tööd abivallavanemana.
Vallavanem Alar Karu pani kokku oma meeskonna, kellega hakkab valda juhtima. Ene Saar, kellele määratakse järgmise nädala vallavolikogu istungil vallavanemaametist lahkumise hüvitis 12 kuupalga ulatuses, jätkab tööd abivallavanemana. Foto: Marko Saarm

Kui valijatele võis jääda mulje, et senine Viljandi vallavanem Ene Saar soovib igapäevasest vallajuhtimisest pigem taanduda, siis järgmisel nädalal esitab Alar Karu tema ja Rein Antoni abivallavanemateks.

Viljandi vald kasvas Tarvastu ja Kolga-Jaani valla võrra ning selle uus juht Alar Karu ütles, et tema tulevaste abide eelnev töökogemus on seotud nende valdkondadega, mida nad katma hakkavad. Ene Saar oli enne Paistu vallavanemaks saamist sotsiaalametnik ning Rein Anton töötas pikka aega Tarvastu vallavalitsuses majandusnõunikuna. 

Rein Anton
Rein Anton Foto: Joel Urbel
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles