Riigikogu katuseraha aitab lagunenud kooliplatsi maailma tippu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Helmut Hallemaa on andnud riigieelarvest esimesed 12 000 eurot, et viia Jakobsoni kooli vana korvpalliväljak maailma tipptasemele. «Ma olen spordiga läbi ja lõhki seotud ning tahan, et noortes tekiks liikumisharjumus,» põhjendas ta raha eraldamist.
Riigikogu liige Helmut Hallemaa on andnud riigieelarvest esimesed 12 000 eurot, et viia Jakobsoni kooli vana korvpalliväljak maailma tipptasemele. «Ma olen spordiga läbi ja lõhki seotud ning tahan, et noortes tekiks liikumisharjumus,» põhjendas ta raha eraldamist. Foto: Elmo Riig

Riigikogus töötava viljandlase Helmut Hallemaa linnale antud katuseraha jääb tänavu kasutamata, aga uueks aastaks soovib Hallemaa raha juurde hankida ning siis saaks maailma tipptasemele viia Jakobsoni kooli korvpalliplatsi.

Käesoleva aasta riigieelarvet vastuvõtmise ajal andis Keskerakonda kuuluv Hallemaa 12 000 eurot katuseraha selleks, et teha korda korvpalliväljak Jakobsoni kooli staadionil. See asfaldiga kaetud plats on ligi 40 aastat vana ning selle kate ja korvikonstruktsioonid on lagunenud. Korvpalli pole seal võimalik mängida.

Rahast jäi puudu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles