Kaubamaja võtab ameeriklaste müüginipist enim šnitti

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklaste must reede hakkab vaikselt ka Viljandisse jõudma. Seda, et täna ja homme on Viljandi kaubamajas soodusmüük, said Maksimarketi ostjad teada klienditeenindajate ees olevatelt ekraanidelt. Pildil tagastab raha Merike Kask.
Ameeriklaste must reede hakkab vaikselt ka Viljandisse jõudma. Seda, et täna ja homme on Viljandi kaubamajas soodusmüük, said Maksimarketi ostjad teada klienditeenindajate ees olevatelt ekraanidelt. Pildil tagastab raha Merike Kask. Foto: Elmo Riig

​Eile Viljandi kaubamaja teisel korrusel riidekaupa uudistanud Aino Laansoo ütles, et pole mustast reedest midagi kuulnud. Saades teada, et tänu sellele on kogu tootevalik kaubamaja rõivaosakonnas täna ja homme nelikümmend protsenti odavam, lubas ta ostmisega mitte kiirustada.

«Väga hea, et mul on homme vaba päev, saan tagasi tulla,» ütles aktiivne pensionär Aino Laansoo eile, kui oli otsimas midagi, mida sobitada pika musta seelikuga, et võtta osa eelseisvatest jõulupidudest. 

Linna jalutama tulnud sõbrannad Urve ja Reet polnud samuti mustast reedest kuulnud, aga väikse vihje peale, et see on Ameerikast üle võetud ostupäev, meenus Urve Leitenile, et siis ostavad ameeriklased palju mõttetut kaupa kokku ja viivad selle hiljem poodidesse tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles