Eesti rekordkurjategija – kas süsteemi ohver või osav manipulaator? (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5. juunil kell 20.32 tegutses Meyer Viljandis Centrumi Selveris, kus ta proovis varastada peotäit lahtisi komme ja kolme hematogeeni koguväärtusega 3,66 eurot. Foto on lavastatud.
5. juunil kell 20.32 tegutses Meyer Viljandis Centrumi Selveris, kus ta proovis varastada peotäit lahtisi komme ja kolme hematogeeni koguväärtusega 3,66 eurot. Foto on lavastatud. Foto: Marko Saarm

Tuleva aasta aprillis 35. korda vanglast vabanev Arly Meyer jätkab tõenäoliselt kuritegusid, sest Eesti riigis pole jõudu, mis suudaks teda tallatud rajalt kõrvale juhtida.

Ülemöödunud nädalal ilmus Sakalas intervjuu Meyeriga, kes on parasjagu Tartu vanglas. Usutluses ei avaldanud 66-aastane Meyer oma kuritegeliku käitumise suhtes vähimatki kahetsust. Vastupidi, paadunud varas väitis, et sooviks osata paremini varastada: nii, et vahele ei jääks.

On selge, et kõige repressiivsem karistusmeetod ehk vangla seda meest enam ei muuda. Kindla elu- ja töökohata Eesti rekordkurjategija näib koguni taotlevat nipernaadilikku eluviisi: talvel istub maksumaksja kulul soojas vangikongis ning kevadel naudib päikesepaistel vabadust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles