Kodulehel on pooled kingid tehtud, kuid kirik on veel tühi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui möödunud aastal toodi Jaani kirikusse suur hulk kingakarpidesse pakitud kingitusi, mis saadeti kampaania korras Lähis-Idas elavatele lastele, siis tänavu haigutab kogumispunktis veel tühjus.
Kui möödunud aastal toodi Jaani kirikusse suur hulk kingakarpidesse pakitud kingitusi, mis saadeti kampaania korras Lähis-Idas elavatele lastele, siis tänavu haigutab kogumispunktis veel tühjus. Foto: Erakogu

Kui Maxima kauplustes algab «Inglipuu» kampaania täna ja «JCI jõulupuu» kingisoovidest on Viljandimaal täidetud veidi üle poole, siis ühtegi kingitust pole veel jõudnud Jaani kirikusse, kus kogutakse 28. novembrini kinke Lähis-Ida konfliktipiirkonnas elavatele lastele.

Koguduse sekretär-juhiabi Liina Heinaste ei ole aga lootust kaotanud ja ütles, et ka mullu tõid lasteaiad, koolid ja teised maakonna kogudused pakid alles paar päeva enne tähtaja kukkumist.

Heategevuslik kampaania «Täht idas» seisneb selles, et annetajad täidavad kingakarbi korralike või uute mänguasjadega ja toovad need kõige lähemasse kogumispunkti. Seejärel kogutakse kõik karbid kokku ja toimetatakse Riiga, kust ühendus Baltic Global Initiative viib need edasi Lähis-Itta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles