Absoluutkaalu lisaajani läinud finaalid pakkusid hõbedat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Taifu spordiklubi kolm liiget teenisid Eesti judo absoluutkaalu meistrivõistlustel medali. Pildil vasakul on naistest teise koha saanud Kristel Naelso, keskel meeste turniiri hõbemedaliga lõpetanud Miko Silde ja paremal naiste turniirilt pronksi kaela saanud Laura Silde.
Viljandi Taifu spordiklubi kolm liiget teenisid Eesti judo absoluutkaalu meistrivõistlustel medali. Pildil vasakul on naistest teise koha saanud Kristel Naelso, keskel meeste turniiri hõbemedaliga lõpetanud Miko Silde ja paremal naiste turniirilt pronksi kaela saanud Laura Silde. Foto: Viljar Kannel

​Läinud pühapäeval jagati Tartus Eesti judoliidu aasta viimased tiitlid: selgeks said absoluutkaalu medaliomanikud. Autasustamisele pääsesid ka Viljandi Taifu spordiklubi esindajad Miko Silde ning Kristel Naelso ja Laura Silde.

Absoluutkaalu meister on judos kahtlemata kõige prestiižsem tiitel ja nagu ütles Viljandi judotreener Viljar Kannel, on selles kategoorias medalile jõuda kõva sõna. Eestis paraku see päris nii ei ole, sest konkurents pole kuigi suur. Tõsi, meeste tiitlivõistlustel konkurentsi üle nuriseda ei saanud, naisi oli aga tiitli pärast heitlemas vaid kolm, nende seas Viljandi klubist kogenud Kristel Naelso ja vaid 13-aastane Laura Silde.

Viljar Kannel avaldas head meelt selle üle, et Taifu sportlased olid esindatud nii meeste kui naiste arvestuse finaalkohtumises. «Mul käis juba peast läbi mõte, et kui mõlemad kullad peaksid tulema Viljandisse, siis ...» Täiel määral tema lootused paraku teoks ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles