Teine liiga lõpetas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga kohtumised on peetud ning Tuleviku II tuli turniiritabelis kolmandaks ja FC Tarvastu jäi kümnendaks.


Kui Viljandi Tuleviku teises liigas osalenud koosseisu liikmeid võib vajaduse korral veel rakendada esinduskoosseisu meistriliiga kohtumistel, siis FC Tarvastu mängijad on treener Zurab Kvarat-s­helija sõnul hooaja lõppenuks kuulutanud.

«Oli korralik hooaeg,» lausus Tarvastu valla jalgpallielu edendaja.

Paaril varasemal aastal koguni esiliigasse pääsu eest võitlusesse sekkunud meeskond lõpetas tänavu turniiritabeli alumises pooles.

«Tase liigas on ühtlustunud. Samas tekkis meil mingil perioodil tõeline mõõn,» kõneles Zurab Kvaratshelija, lisades, et hooaja teise poolega võib enam-vähem rahule jääda.

Teise liiga Lõuna/Lääne grupis mänginud FC Tarvastu kogus 26 kohtumisega 10 võitu, 4 viiki ja 12 kaotust. Tuleviku II sai kirja 15 võitu, 3 viiki ja 8 kaotust ning see andis talle tabelis kolmanda koha.

Kvaratshelija sõnul oli tänavu nagu ka eelmistel aastatel peamine mure mängijate kokkusaamine. «Elu ja töö on mehed mööda ilma laiali pillutanud,» tõdes ta.

Mõlemal Viljandimaa võistkonnal on õigus tuleval aastal teises liigas jätkata.

«Oma plaanidest saame lähemalt rääkida uue aasta algul,» lausus Zurab Kva­ratshelija.

Meistrivõistlused on lõppenud ka kolmanda ja neljanda liiga võistkondadele.
Kolmanda liiga Lõuna gruppi kuulunud Viljandi JK Kotkad lõpetas hooaja viienda kohaga ja JK Liverpool Pub oli 12-liikmelises grupis kaheksas.

Neljanda liiga Lääne grupis sai Suure-Jaani Rolling Doors seitsmenda ja SK Tääksi 10. koha. Liiga Lääne grupis kaasa teinud FC Abja oli selles seltskonnas 12. ehk viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles