Repliik. Kuri saatus

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Priks
Üllar Priks Foto: Elmo Riig

Tundub, et vahepeal on maailm valmis saanud. Kui inimesed hakkavad endale igavusest veidraid muresid välja mõtlema, siis järelikult on vähiravimid tootmisse saadetud ja kliimasoojenemist peatavates protsessides kokku lepitud. 

Ma tõesti ei tea öelda, kas Kevin Spacey tammus mööda «Kaardimaja» võtteplatsi tiirasel pilgul ringi või kas Sylvester Stallone tõmbas keset kaunist kolmapäeva punase peapaela lokkidesse, joonistas tahmatriibud põsele ja kukkus hotelli sviidis otsa oma turvamehele, kes parajasti ukselt uksele küpsiseid müütava skauditüdruku patsi keerutas.

Eestis on veel neljarealine Tallinna–Tartu maantee ehitamata ja tulumaksu arvestamise valemid pähe õppimata. Muidu muud ei kuuleks, kui et kuulus diktor vaatas 1973. aastal läbi teleekraani ihara pilguga öösärgis vanaprouat või seksinäljas ehitustööline puudutas hommikuses trammis kapuutsiga süütu naise ninaotsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles