Vabanev juhatajakoht tõi nädalavahetusega kolm huvilist

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senine Abja kultuurimaja juhataja Tiiu Sommer läheb tagasi oma varasema töö peale raadiosse Elmar. Kultuurimaja juhataja kohast huvitatud saavad avaldusi esitada järgmise teisipäevani.
Senine Abja kultuurimaja juhataja Tiiu Sommer läheb tagasi oma varasema töö peale raadiosse Elmar. Kultuurimaja juhataja kohast huvitatud saavad avaldusi esitada järgmise teisipäevani. Foto: Elmo Riig

Abja vallavalitsus ootab kandideerimisavaldusi neilt, kes soovivad saada kultuurimaja juhatajaks. Avaldusi võib saata järgmise teisipäeva hilisõhtuni. 

Senise kultuurimaja juhataja Tiiu Sommeri veidi üle kahe aasta kestnud ametiaeg lõpeb käesoleva kuuga ja uus inimene tahetakse ametisse panna tuleva aasta alguses. 

Kuulutus sai üles möödunud reedel, ent nende paari päevaga oli Abja vallavanemale Peeter Rahnelile tulnud selle peale üks kiri ning kaks inimest olid helistanud. Üks huvitunu olla viidanud keskhariduse nõudele ja küsinud, miks on kuulutuses nii madal haridustase. Vallavanem selgitas, et on veel teisigi suurepäraseid tuntud ja tublisid tegijaid, kel on keskharidus. «Kui meil on elukestev õpe ja inimene, kes on kultuurivaldkonnas väga hästi end teostanud, siis me ei saa ju talle ära öelda sellepärast, et tal pole erialast kõrgharidust,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles