Isegi pulmapidu on jõudnud otsaga internetti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui niigi suur osa äridest ja sündmustest on internetti kolinud, miks siis ei peaks sinna kolima ka pulmad? Pulmapidude jaoks on eestlased registreerinud domeeni, kuhu nad panevad üles kogu pidu puudutava info ja pildimaterjali.
Kui niigi suur osa äridest ja sündmustest on internetti kolinud, miks siis ei peaks sinna kolima ka pulmad? Pulmapidude jaoks on eestlased registreerinud domeeni, kuhu nad panevad üles kogu pidu puudutava info ja pildimaterjali. Foto: Tuulike Kivestu

Üha rohkem infot liigub interneti kaudu. Nii pole mingi ime, et pulmadki on otsaga sinna jõudnud. Paljud pruutpaarid on loonud kodulehe just selleks, et sealtkaudu kõikide külalistega teavet ja pilte jagada. 

«Isiklik kogemus on mul onutütrega,» lausus Eesti Interneti Sihtasutuse kommunikatsioonijuht Maarja Kirtsi ning rääkis, et onutütar pani kogu pulmainfo üles peo tarvis loodud domeenile ehk kodulehele ja hiljem lisas sinna ka kõik pildid. «Oleme vaikselt täheldanud, et niisugust võimalust kasutatavad teisedki.» 

Kui lihtsalt öelda, võib domeeni all mõista tervet internetiaadressi, mis kirjutatakse vastavale aadressiribale, ükskõik kas see on siis .ee-, .com- või mingi muu lõpuga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles