Viinariiul tegi pangakontori tarbeks ruumi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avatud Coop Panga Viljandi kontor asub Turu tänava Konsumiga ühe katuse all nurgas, kus enne kõrgusid alkoholiletid. Fotol seisavad lindi juures Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Priit Aule (vasakul) ja Coop Panga juht Margus Rink.
Eile avatud Coop Panga Viljandi kontor asub Turu tänava Konsumiga ühe katuse all nurgas, kus enne kõrgusid alkoholiletid. Fotol seisavad lindi juures Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Priit Aule (vasakul) ja Coop Panga juht Margus Rink. Foto: Marko Saarm

​Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Priit Aule täheldas eile hommikul Turu tänava Konsumis tööd alustanud Coop Panga kontori lindilõikamisel, et seni olid selle koha peal alkoholiletid, aga need tõmmati kontoriruumide äramahutamiseks koomale.

«No vaat siis – ühistu viib riiklikku poliitikat ellu,» kostis seepeale panga juht Margus Rink naljatamisi.

Hetk varem oli Rink oma sõnavõtus tõdenud, et elu on teinud veidi enam kui 21 aastaga täispöörde, sest 1996. aasta kevadel avati Viljandis Hansapanga kontor, mille juhatajana ta tööd alustas. Olukord polnud tema juttu mööda nüüdsega siiski võrreldav, sest toona ei olnud neil ukse lahtitegemise päeval ühtegi kundet, kuid Coop Pangal on Viljandimaal juba praegu 1200 klienti. Rink märkis, et aastaks 2020 loodetakse see arv maakonnas kasvatada 5000-ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles